Return Page

GEFELICITEERD!!!

Beste Deelnemer,

De eerste beslissing heb je genomen en dat betekent dat je een grote stap gaat maken om de kwaliteit van jouw leven nog verder te verbeteren. Je gaat deelnemen aan het online programma 21 dagen Attitude series, waarmee je alle tools krijgt om je leven zo veel mogelijk in te richten zoals jij dat wilt. Ook leer je om jouw persoonlijke potentieel maximaal te benutten.

Login
Klik in de menubalk van mindsetacademie.com op LOGIN. Vul jouw persoonlijke inloggegevens in en vervolgens verschijnt rechts in de menubalk: online programma. Dit is de pagina waar je alle info vindt die nodig is voor het volgen van deze online training.

Morgen start jouw online training.
Vanaf morgen ontvang je 21 dagen elke dag een mail met daarin een audio en een werkboek. Elke dag kan je een nieuwe les bekijken. Je kunt de lessen in je eigen tempo volgen en terugkijken wanneer je wilt. Je hebt 2 maanden toegang tot de online Attitude training.

Facebook
Vanaf morgen kun je ook lid worden van de besloten Facebook groep
We sturen je een e-mail met de link voor deze besloten Facebook groep, zodat jij je kunt aanmelden.

Vragen?
Vragen kun je mailen naar
info@mindsetacademie.com

The 21 dagen Attitude series
Attitude is een levenshouding, een way of life, een manier waarop je op situaties reageert. Je bewuste en onbewuste gewoontes.

Om gelukkig en succesvol te worden, te zijn en te blijven heb je zowel bewust als onbewust, succesvolle gewoontes nodig. Er is geen enkele vaardigheid die belangrijker is dan het hebben van inzicht en controle over je gewoontes, je attitude. Helaas is er geen school die je leert hoe je een succesvolle attitude kunt krijgen. Terwijl dit het meest belangrijke is om gelukkig en succesvol te zijn en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Het mooie is dat je je attitude kunt veranderen. Je kunt je brein en daarmee het aannemen van een andere levenshouding trainen en ontwikkelen.
Leer hoe je elk doel – klein of groot – kunt bereiken. Ga weer achter het stuur van je eigen leven zitten.

Dat is precies wat je leert in deze 21 daagse online training.

It’s all about Attitude

Met vriendelijke groet,